Fabrikanten

Grumbach

 

is sinds jaren de leverancier voor Prefab douche en badkamer opstellingen en door het uitgebreide programma een toonaangevende producent van hoogwaardige sanitair oplossingen.

De prefab badkamers worden op de fabriek getest en worden door de fabriek monteurs direct op de plaats geleverd en geplaatst. De aan voer van water en afvoer dient door de opdrachtgever geplaatst te worden in overleg met  ICMAX , daar de  aansluit voorzieningen reeds in de Prefab bouw worden voorzien.

Voor de  Prefab douche cabines is de installatie door een Installateur of Aannemer te realiseren. De complete badkamers worden door de fabrikant met eigen monteurs geplaatst en aangesloten

op de  water aan en afvoer voorzieningen.

Het Programma WC, douche en wastafel, of andere combinaties vindt u op deze  ICMAX  website

De elektra voorziening is in de badkamers aangelegd doch een Nederlandse Installateur dient de Installatie op het net aan te sluiten. De badkamers zijn voorzien van het tegelwerk en alle sanitaire voorzieningen voor alle gebruikers, voor mindervaliden* zijn er aangepaste wastafels en beugels voorzien. Met recht een klant gerichte toepassing voor een renovatie van een woning of voor grote projecten ombouw van kantoorgebouwen naar ouderen en studentenhuisvesting of voor Recreatie parken,  Opvangcentra,  Jachthavens en Hotels.

Architecten vinden op deze website alle oplossingen met technische data.

Voor Dak afvoersystemen en closet ophang systemen is Grumbach de professionele producent, welke toegepast worden in de woningbouw, industrie en electriciteitscentrales.

Wij zijn de Importeur voor Grumbach en door onze jaren lange relatie uw Partner om uw speciale wensen te vervullen.

Zend ons uw vraag of aanvraag per e-mail – info@icmax.nl – wij helpen u gaarne met de oplossing.

Grumbach prefab badkamer voor minder validen

Grumbach prefab badkamer voor minder validen

 

 

 

 

 

 

 

******************

Logo                       foto Bjorj zwart

Leverancier – DANDRYER is een van de eerste hand droger fabrikanten op de markt, om een leidende positie als leverancier van toilet inrichting apparatuur op te gegaan.

Het Viking-logo bovenstaand  is gemakkelijk herkenbaar in de openbare toiletten overal ter wereld.

Jarenlange ervaring heeft geleid tot een bedrijf dat steeds het specialisme binnen de ontwikkeling en productie van toilet inrichting apparatuur levert.

Wij bieden onze klanten nu een breed scala van producten, van  hand drogers tot  een totaaloplossing  v00r toilet inrichting hygiëne.

DANDRYER is een oplossing-georiënteerde bedrijf, ontwikkeling van producten volgens de behoeften van de markt, een aanpak die in nauwe dialoog gebaseerde samenwerking staat met onze klanten, met als resultaat  dat wij ons niet slechts als leverancier opstellen.

We zijn ook de ideale adviseur en partner voor discussie – altijd bereid om alles te doen voor onze klanten en bij joint product ontwikkelingsprojecten.

Met deze aanpak, DANDRYER heeft zich internationaal gepositioneerd als een van de meest aangewezen leveranciers van toilet inrichting apparatuur, b.v. aan luchthavens, openbare instellingen, recreatie – jachthavens projecten en winkelketens, en we hebben een unieke positie verworven als een niche-fabrikant van technisch complexe en op maat gemaakte producten in de spoorwegsector.

Onze kracht ligt in de unieke knowhow en een bedrijfsstructuur waarmee we snel en flexibel kunnen reageren op individuele behoeften en specificaties.

Welk deel van het proces – van project fase naar het afgewerkte gebouw – kunnen we U altijd helpen met het vinden van de juiste hygiëne oplossing.

ICMAX   onderdeel van SANMAX Professioneel  levert al jaren in Nederland en België als importeur alle DAN DRYER producten en onderdelen.

Wij adviseren u graag na ontvangst van uw verzoek en  aanvraag.

info@icmax.nl  of op  sanmax@dandryer.be

page_02-37cf8ea7

WAGNER – EWAR  – Made in Germany

De leverancier van Prefab Toilet inrichtingen , zoals onderkasten, spoelbakken, armaturen, handdoek en zeep dispensers, WC rol dispensers voor 1 of meerdere rollen.

Compleet assortiment accessoires, afvalbakken opbouw en inbouw en een efficiënte  combinatie van  papier dispensers en afvalbakken.

ICMAX  is al sinds jaren de  Leverancier van Wagner – Ewar in Nederland en Belgie.